Om oss

Hvem er vi:
Realpeople består av meget erfarne personer med lang fartstid innen bemanning og konsulentbransjen:

01. EKTE

For Realpeople er ekte å være ærlig og oppriktig i sin framferd. Vi driver vår forretning med en tro på at det å være ekte eller “hel ved” er det beste både for kundene og kandidatene. Det innebærer at valg vi tar, står vi 100% inne for.

02. ERFARENT

Realpeoples personell har lang erfaring i drift av konsulentselskaper og bemanning. Vår erfaring sikrer at det tas kvalitative gode vurderinger ved valg av konsulenter til de ulike oppdrag.

03. ENKELT

Bemanning skal ikke være vanskelig. Realpeople tar hånd om alt når du har behov for å gjøre endringer.

Nøkkelpersonell

Per Kristian Torgersen

Realpeople Oslo/Romerike
Leder av Realpeople Oslo/Romerike.  Studier innen bedriftsøkonomi, nasjonaløkonomi, fransk og statsvitenskap ved Handelshögskolan i Göteborg. Har mer enn 20 års erfaring fra ulike roller innen salg- og markedsføring. Har fra 2009 vært kursholder og karriereveileder i ulike arbeidsmarkedstiltak i samarbeid med NAV

Tlf: 9082 3520
e-post: pkt(a)realpeople.no

Ole Jakob Olsen

Daglig leder og styremedlem. Har mer enn 24 års erfaring i sikkerhetsbransjen og mer enn 6 år i oljebransjen. Besitter høy kompetanse innenfor ledelse og rekruttering. Har vært leder med personal, budsjett og økonomiansvar i mange år. Salg og rekruttering har vært en stor del av oppgavene i alle disse årene. I en årrekke hatt ansvar for opp til 50 medarbeidere.

Tlf: 908 67 889
e-post: ojo(a)realpeople.no