Om oss

Hvem er vi:
Realpeople består av meget erfarne personer med lang fartstid innen bemanning og konsulentbransjen:

01. EKTE

For Realpeople er ekte å være ærlig og oppriktig i sin framferd. Vi driver vår forretning med en tro på at det å være ekte eller “hel ved” er det beste både for kundene og kandidatene. Det innebærer at valg vi tar, står vi 100% inne for.

02. ERFARENT

Realpeoples personell har lang erfaring i drift av konsulentselskaper og bemanning. Vår erfaring sikrer at det tas kvalitative gode vurderinger ved valg av konsulenter til de ulike oppdrag.

03. ENKELT

Bemanning skal ikke være vanskelig. Realpeople tar hånd om alt når du har behov for å gjøre endringer.

Nøkkelpersonell

Birgit Strand

Realpeople Jæren

Leder av Realpeople Jæren. Har siden 1997 jobbet i barnehage og skolesektoren. Hun har gjort erfaringer fra å jobbe som assistent, til det å være daglig leder for to barnehager. I løpet av sin fartstid har hun startet 3 barnehager.

Vår avdeling på Jæren vil få styrke og kompetanse fra Birgit’s lange og brede utdannelse, også deriblant HR.

Tlf: 9159 9676
e-post: bs(a)realpeople.no

Per Kristian Torgersen

Realpeople Oslo/Romerike
Leder av Realpeople Oslo/Romerike.  Studier innen bedriftsøkonomi, nasjonaløkonomi, fransk og statsvitenskap ved Handelshögskolan i Göteborg. Har mer enn 20 års erfaring fra ulike roller innen salg- og markedsføring. Har fra 2009 vært kursholder og karriereveileder i ulike arbeidsmarkedstiltak i samarbeid med NAV

Tlf: 9082 3520
e-post: pkt(a)realpeople.no

Pelle Wister (Per Kristian)

Partner og styremedlem. Har ledererfaring siden 1994 i ulike bransjer. Sist fra olje og gass og helsetjenester. Er en erfaren grunder med flere oppstarter bak seg. Lang erfaring med HR ledelse, endringsledelse og bedriftsutvikling.

Nøkkel bransjer er: Olje & gass, konsulenttjenester, IT, helse og reiseliv

Tlf: 4503 4053
e-post: pkw(a)realpeople.no

Ole Jakob Olsen

Daglig leder og styremedlem. Har mer enn 24 års erfaring i sikkerhetsbransjen og mer enn 6 år i oljebransjen. Besitter høy kompetanse innenfor ledelse og rekruttering. Har vært leder med personal, budsjett og økonomiansvar i mange år. Salg og rekruttering har vært en stor del av oppgavene i alle disse årene. I en årrekke hatt ansvar for opp til 50 medarbeidere.

Tlf: 908 67 889
e-post: ojo(a)realpeople.no

Philomena Ijeh

Rekrutterer. Har en MA i Human Resource Management fra Middlesex University i England og mer enn 5 års erfaring med HR fra internasjonale og nasjonale selskaper. Sist ved Universitetet i Stavanger som HR konsulent. 

I Realpeople jobber hun med kvalitetssikring av kandidater og rekruttering.


e-post: poi(a)realpeople.no