Velg en side

Personvern policy

Personvern

Realpeople AS jobber aktivt for å ivareta ditt personvern

Følgende personvernerklæring gjelder for Realpeople AS og forteller hvordan vi samler inn informasjon om deg og hvordan vi bruker den.

Hvilken informasjon innhentes
Vi registrerer alle våre kandidater inn i våre registre med informasjon som er relevant for å kunne yte våre tjenester innen bemanning og rekruttering. Det kan være informasjon om navn, fødselsnummer, adresse, telefon, e-post adresse og informasjon om utdannelse og karriere (CV).

Hvordan innhentes informasjonen
Vi innhenter informasjon om deg som du selv oppgir ved kontakt med oss via vårt nettsted, per telefon, e-post eller personlig oppmøte. Vi mottar informasjon om deg fra andre aktører du har vært i kontakt med, for eksempel referanser.  I en del tilfeller vil vi også innhente informasjon fra 3. part som bakgrunnssjekker opplysninger. Dette vil du få informasjon om i forkant av bakgrunnssjekken. Vi registrerer også informasjon om deg gjennom samtaler med deg og referanser som tas.

Hvordan bruker vi informasjonen
Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Nødvendig informasjon brukes for å kunne yte forsvarlig bemanning og rekrutteringstjenester. Vi sender CV og informasjon fra samtaler til kunde/oppdragsgiver dersom du har gitt ditt samtykke.

Vi vil noen ganger ta kontakt med deg for kunde- og brukertilfredshetsundersøkelser.

Realpeople AS følger de norske personvernlovene og EUs GDPR direktiv. Du kan lese mer om dette hos www.datatilsynet.no eller www.lovdata.no.

Har du spørsmål, ønsker du å korrigere dine personopplysninger eller ønsker du å slette ditt samtykke er du velkommen til å ta kontakt med oss på e-post: post@realpeople.no.