Velg en side

Stillingstittel: Automasjonsingeniør

Varighet: Fast

Du blir del av Au2mates team av dyktige software utviklere og vil ha ansvar for design og utvikling av PLC, HMI, database og rapporteringsløsninger. Engasjert i hele prosjektløpet fra første kundekontakt til ferdig levert og igangsatt hos kunde.  

Arbeidsoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner

Design og utvikling av PLC baserte styringssystemer. Siemens, Allan Bradley, ABB 800, Sattline og Omrod
Utvikling av HMI løsninger, Wonderware, Siemens, Sattline, ABB 800
Programmering av SQL databaser
Design og programmering av Dreamreport og Qlick 

Personlige egenskaper

Du må være selvstendig og kunne jobbe i team. Ha stort fokus på HMS samt være kvalitetsbevisst, pålitelig og engasjert i ditt arbeid.

Vi tilbyr

  • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Gode forsikringsordninger.

Om Arbeidsgiver

Realpeople er et nytt spennende bemanningsselskap med fokus på å levere den beste kompetansen. Våre kjerneverdier er EKTE, ERFARENT og ENKELT. For oss er det ikke bare ord, men noe vi strekker oss etter i hver leveranse.

EKTE

For Realpeople er ekte å være ærlig og oppriktig i vår framferd. Vi driver vår forretning med en tro på at det å være ekte eller “hel ved” er det beste både for kundene og kandidatene. Det innebærer at valg vi tar, står vi 100% inne for.

ERFARENT

Realpeoples nøkkelpersoner har lang erfaring i drift av konsulentselskaper og bemanning. Vår erfaring sikrer at det tas kvalitative gode vurderinger ved valg av konsulenter til hvert oppdrag.

ENKELT

Bemanning skal ikke være vanskelig for deg. Realpeople tar hånd om hele prosessen.

Søk på stillingen her